Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

ΠΕΑΛΣ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την εξάρθρωση του καρτέλ της ηρωίνης

Email This
Η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος συγχαίρει τις υπηρεσίες του Αρχηγείου και τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. για την επιτυχή ολοκλήρωση μιας από τις μεγαλύτερες σε ευρωπαϊκό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο επιχειρήσεις κατά του οργανωμένου εγκλήματος.

Το πλήγμα που επέφεραν για ακόμη μια φορά στα καρτέλ της ηρωίνης και των ναρκεμπόρων,καίριο.

Με άριστη οργάνωση,ζήλο, μεθοδικότητα και υψηλό επαγγελματισμό, οι συνάδελφοι μας, κατάφεραν  να εξαρθρώσουν και συλλάβουν τα μέλη οργάνωσης παράνομης διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και να κατασχέσουν ένα τόνο, εκατόν τριάντα τρία κιλά και τετρακόσια είκοσι γραμμάρια(1.133,420 κιλά) ηρωίνης .

Το Λιμενικό Σώμα καθημερινά,αναδεικνύεται θετικός πρωταγωνιστής σε όλους τους τομείς τις δράσεις του,επ ωφέλειά του κοινωνικού συνόλου.Η Ελληνική κοινωνία,ο Έλληνας πολίτης να αισθάνεται ασφαλής και να συνεχίσει να μας δείχνει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του.

Εμείς  θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση,καλούμε όμως και  την πολιτεία να ακολουθήσει ,ενισχύοντας μας με προσωπικό, νέα μέσα και σύγχρονο εξοπλισμό για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου