Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

ΠΕΑΛΣ - ΠΟΕΠΛΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Επαναχορήγηση πλευσίμων. Δημιουργία τετελεσμένων για παλαιές οφειλές;

Email This

ΠΕΑΛΣ - ΠΟΕΠΛΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Επαναχορήγηση πλευσίμων. Δημιουργία τετελεσμένων για παλαιές οφειλές;


Αριθμ. Πρωτ.: 43/14

Ενημερώνουμε τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ότι μία από τις λίγες θετικές ρυθμίσεις που εμπεριέχονται στο τελικό σχέδιο νόμου "Τουριστικά πλοία και άλλες διατάξεις", που παρουσιάστηκε από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, είναι αυτή της επαναχορήγησης εφεξής, των πλευσίμων στους δικαιούχους.


Σε κάθε περίπτωση, η επαναχορήγησή τους, θεωρείται θετική εξέλιξη και γιʼ αυτό εκφράζουμε ικανοποίηση. Ταυτόχρονα όμως δε μπορούμε παρά να διατυπώσουμε την διαφωνία και την δυσαρέσκειά μας, αφού δεν αντιμετωπίζονται ταυτόχρονα οι υποχρεώσεις τις πολιτείας για τα οφειλόμενα παρελθόντων ετών, προκαλώντας μας ερωτηματικά για δημιουργία "τετελεσμένων".  

Εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος καταβάλλοντας, κάθε δυνατή προσπάθεια επίλυσής του, έως την τελευταία στιγμή ψήφισής του. Από την πλευρά μας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε, για τους συναδέλφους μας, που υπηρετούν στα πλωτά περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος και αποτελούν την κορωνίδα του επιχειρησιακού βραχίονα του Σώματος.

Για κάθε εξέλιξη, θα σας κρατούμε ενήμερους, με νεότερες ανακοινώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου