Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

ΠΕΑΛΣ: Επιστολή στον κ. Αρχηγό για οδοιπορικά έξοδα νέων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Email This

 Αριθμ. Πρωτ: 68/12
 
ΠΡΟΣ:
κ. Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Αντιναύαρχο Λ.Σ. ΜΠΑΝΤΙΑ Δημήτριο  

ΚΟΙΝ.:
ΥΝΑ/Α.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ./ΔΠ-ΔΙΧΕΔΑΠ-ΔΟΣΠΑΣΠ

Κύριε Αρχηγέ,

Με την από 24-11-2012 επιστολή μας, ενημερωθήκατε και εγγράφως, για το πρόβλημα που είχε ανακύψει αναφορικά με την δέσμευση πιστώσεων για την άμεση χορήγηση της οφειλόμενης προκαταβολής, αλλά και για την επίσπευση των γραφειοκρατικών διαδικασιών πληρωμής των νέων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και σας καλούσαμε να δώσετε τις απαραίτητες οδηγίες-εντολές στις αρμόδιες υπηρεσίες, για την διευθέτηση του θέματος.

Από τότε έως και σήμερα, καμία ενημέρωση δεν είχαμε, αλλά και καμία ενέργεια δεν διαπιστώσαμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες, προς την θετική κατεύθυνση. Σύμφωνα όμως με πληροφόρηση που έχουμε, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να καταβληθεί η οφειλόμενη προκαταβολή στους νέους Αξιωματικούς, για άγνωστους σε εμάς λόγους, η διαδικασία δεν προχωρά.

Για άλλη μια φορά σας ζητούμε να επιληφθείτε του θέματος για την αποκατάσταση αυτής της αταξίας. Στην απόφασή σας λάβετε υπόψη ότι οι νέοι αυτοί επαγγελματίες δεν είναι «γόνοι γαλαζοαίματων» και εξ’ αυτού του λόγου έχουν απόλυτης ανάγκης των χρημάτων σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε αλλά και ενόψει των γιορτινών ημερών που έρχονται. 
Αναμένοντας την πρωτοβουλία σας, παρακαλούμε όπως τύχουμε σχετικής απαντήσεως, προκείμενου στη συνέχεια παράσχουμε στα μέλη μας, νέους Αξιωματικούς Λ.Σ., την οφειλόμενη από την πλευρά μας ενημέρωση.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                   Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ     Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου