Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΑΛΣ: Ένστολη διαμαρτυρία Αστυνομικών, Λιμενικών και Πυροσβεστών στη Θεσσαλονίκη

Email This

Αριθμ. Πρωτ.:68/2012


image
Στη φωτογραφία ο Υποπλοίαρχος Λ.Σ ΜΑΚΡΗΣ Γιώργος 
Περιφερειακός εκπρόσωπος ΠΕΑΛΣ

Σας ενημερώνουμε ότι χθες 04-10-2012, οι αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες πραγματοποίησαν ένστολη παράσταση διαμαρτυρίας στην Θεσσαλονίκη, έμπροσθεν του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης για τις εξαθλιωτικές περικοπές στους  μισθούς και τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση.
IMG_8312
Στη φωτογραφία ο Υποπλοίαρχος ΛΣ Μιχαήλ ΤΣΑΡΙΔΗΣ, Οργανωτικός Γραμματέας 
και ο Υποπλοίαρχος Λ.ΣΜΑΚΡΗΣ Γιώργος, Περιφερειακός εκπρόσωπος ΠΕΑΛΣ


Από πλευράς της Ένωσης, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο περιφερειακός εκπρόσωπος της Π.Ε.Α.Λ.Σ κ. ΜΑΚΡΗΣ Γεώργιος, δίνοντας έμφαση στις άδικες προωθούμενες νέες περικοπές στους μισθούς, στην παντελή έλλειψη ανταποδοτικής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, στην παράτυπη πραγματοποίηση μετακινήσεων άνευ προκαταβολών, στην απαξίωση των επιχειρησιακών μέσων και στη μη πληρωμή των πλεύσιμων.

Στη συνέχεια, αντιπροσωπεία των εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας, επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας ενώπιον του διευθυντή του Γραφείου του κ. Υπουργού, καθώς και στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, επισημαίνοντας για άλλη μια φορά τα προωθούμενα απαξιωτικά μέτρα κατά των ένστολων και την καταρράκωση του κύρους και της αξιοπρέπειας τους.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                    Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ           Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ
DSC00263
 
image
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου