Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Επίσπευση των διαδικασιών πληρωμής του διδακτικού προσωπικού στο Κ.Ε. Πόρου

Email This


Αριθμ. Πρωτ.56/12

Με προγενέστερες ανακοινώσεις μας (13-02-2012 και 19-04-2012) είχαμε παρουσιάσει λεπτομερώς τα σοβαρά προβλήματα, αναφορικά με τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζει η ομάδα των νέων Αξιωματικών, που έχει οριστεί ως διδακτικό προσωπικό στο Κ.Ε. Πόρου.

Δυστυχώς, η παρέμβαση μας τότε δεν έτυχε της ανάλογης υπεύθυνης αντιμετώπισης, παρά το γεγονός ότι εμπεριείχε συγκεκριμένες προτάσεις για την βελτίωση της κατάστασης.

Οι διατιθέμενοι Αξιωματικοί, όχι μόνο κατέβαλαν οι ίδιοι το σύνολο των εξόδων για τις μετακινήσεις, τη διαμονή και τη σίτιση τους, όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά και έως σήμερα, λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία των Δοκίμων Λ/Φ και Υπαξιωματικών Λ.Σ., εξακολουθούν να μην έχουν αποζημιωθεί για τις υπηρεσίες που προσέφεραν ως διδακτικό προσωπικό.

Επειδή η δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, ως εργαζόμενοι και πολίτες αυτής της χώρας, δεν επιτρέπει ούτε κατ’ ελάχιστο, την περαιτέρω επιβάρυνση του οικογενειακού μας προϋπολογισμού, καλούμε το νέο Υπουργό και το νέο Αρχηγό να προβούν στις απαραίτητες, άμεσες ενέργειες, για την επίσπευση των διαδικασιών, ώστε να πληρωθούν οι συνάδελφοί μας. 

Ευελπιστούμε ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε, διεκδικώντας τα αυτονόητα.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                   Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ   Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου