Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΑΛΣ–ΠΟΕΠΛΣ

Email This

imageΣας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της κοινής μας δράσης, σήμερα 31-8-2012 συναντηθήκαμε με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Κωστή Μουσουρούλη και τον κ. Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ ΜΠΑΝΤΙΑ Δημήτριο.

Και στις δύο ηγεσίες, πολιτική και στρατιωτική, ετέθη το θέμα του μισθολογίου μας. Γνωστοποιήσαμε ότι οι ένστολοι δεν επαιτούν αλλά διεκδικούν την τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων της Κυβέρνησης και δεν δέχονται περαιτέρω περικοπή των αποδοχών τους. Επίσης, ζητήσαμε να ενημερωθούμε για τα αποτελέσματα της συνάντησής τους με τον Υπουργό Οικονομικών.

Και οι δύο μας διαβεβαίωσαν ότι αντιλαμβάνονται το δίκαιο του αγώνα μας και πράττουν ότι είναι εφικτό για την αποφυγή μιας αρνητικής εξέλιξης.

Ο κ. Υπουργός μας γνωστοποίησε επίσης ότι έθεσε υπόψη του κ. Υπουργού Οικονομικών, κατά τη συνάντηση μαζί του, την προώθηση νομοθετικής ρύθμισης για τη δημιουργία ελεγκτηρίου δαπανών καθώς τη ρύθμιση υγειονομικών και οδοιπορικών δαπανών παρελθόντων ετών.

Ο κ. Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. απ΄την πλευρά του, μας δήλωσε τη συμπαράστασή του και μας διαβεβαίωσε ότι έθεσε και στους δύο Υπουργούς τη δική του "κόκκινη γραμμή" και ότι ως ένστολος δεν μπορεί να δεχτεί άλλες περικοπές.

Για τα Δ.Σ.

                  ΠΕΑΛΣ                                       ΠΟΕΠΛΣ 

  Ο Πρόεδρος             Ο   Γ.Γ              Ο Πρόεδρος         Ο   Γ.Γ

Δημ. ΣΑΪΤΑΚΗΣ    Σπ. ΠΑΣΣΑΚΟΣ    ΔΡΙΒΑΚΟΣ  Γ.     ΚΑΤΣΙΝΑΣ Σ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου