Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΜΕ

Email This

Αριθμ. Πρωτ: 35/12

Παρά το γεγονός ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα αλλά και δεν είναι στις αρχές μας ο σχολιασμός ανώνυμων πληροφοριών, ακόμα και αν αυτές είναι προδήλως ανυπόστατες, κακόβουλες και  ψευδείς, σήμερα θα κάνουμε την εξαίρεση τοποθετούμενοι με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο. 

Διαψεύδουμε τις όποιες πληροφορίες διακινούνται ανωνύμως, μεταξύ συναδέλφων αλλά και στο διαδίκτυο και αφορούν σε υποτιθέμενες ενέργειές της Ένωσης ή μεμονωμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κατά του Π.Δ. περί «Ιεραρχίας, προαγωγών, αποστρατείας, ειδικών υποχρεώσεων και απαγορεύσεων προσωπικού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής». 

Καλούμε τους «γνωστούς αγνώστους» που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους, όπως νομίζουν και διακινούν τα ΨΕΥΔΗ αυτά, να πάψουν να το κάνουν και να αντιληφθούν ότι η παραπληροφόρηση αλλά και η συκοφαντία έφτασαν στο τέλος τους και θα βλάψουν τελικά τους ίδιους τους θύτες. 

Το ήθος μας, η συνδικαλιστική μας δράση και πορεία δεν αφήνουν περιθώρια για «δεύτερες σκέψεις» και «παιχνίδια κάτω από το τραπέζι». Ο  λόγος μας είναι δημόσιος, σαφής, καθαρός και έτσι θα μείνει.

Για το Δ.Σ. 
Ο Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ           Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου