Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Κατανομή εκλογικού επιδόματος …. εμείς τους τα χαρίζουμε

Email This

Αριθμ. Πρωτ. 25/12

Σας γνωρίζουμε ότι χθες 25-04-2012, στην έδρα του Υπουργείου ΠτΠ, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων των τριών Σωμάτων, με θέμα την κατανομή του διατεθέντος ποσού, ύψους 10.000.000€, για την αποζημίωση των στελεχών, λόγω της συμμετοχής τους στην εκλογική διαδικασία.

Όπως αναμέναμε αλλά και ενημερωθήκαμε, το εκλογικό επίδομα που αντιστοιχεί στον καθ’ ένα ανέρχεται περί τα 130€ μεικτά και υπόκειται σε κρατήσεις συνολικά 23% (φόρος, αλληλεγγύη κλπ), δηλαδή όπως είχαμε και προγενέστερα ανακοινώσει, ένα «χαρτζιλίκι». Ο  χρόνος καταβολής του προσδιορίζεται για μετά τις εκλογές.

Δυστυχώς, άλλη μια φορά, η πολιτική ηγεσία δεν κατάφερε να διεκδικήσει περισσότερα για μας, ως όφειλε και μπορούσε. Φάνηκε αδύναμη να εκτιμήσει και να πείσει για την προσφορά ενός εκάστου, ενώ αντίθετα αποδεικνύεται πρόθυμη και υπάκουη να εκτελεί τις εντολές των τροϊκανών επιτηρητών μας.

Εμείς, τους τα χαρίζουμε. Οι ανάγκες τους, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, σίγουρα είναι μεγαλύτερες από τις δικές μας. Για μας, απομένει να τους το ανταποδώσουμε. Εξάλλου, όλοι κρινόμαστε κάθε φορά για τις αποφάσεις μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                          Ο γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ             Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου