Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

ENOTHTA - ΑΓΩΝΑΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Email This
Πειραιάς 12-02-2012

Αριθμ. Πρωτ.: 04/12

Σήμερα, 12-02-2012 συζητείται και ψηφίζεται από τη Βουλή με την μορφή του κατεπείγοντος, το νέο μνημόνιο, το οποίο κατ’ απαίτηση των δανειστών και της Τρόϊκας και με την πλήρη αποδοχή των κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση, προβλέπει νέα δυσβάστακτα μέτρα για το λαό και την Χώρα.

Επιχειρείται η παραπέρα εξαθλίωσή μας, με την κατάργηση κοινωνικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων. Η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει μεταφερθεί στις πλάτες των ανίσχυρων χωρών, στα πλατιά λαϊκά στρώματα και στους μη προνομιούχους. Οι λογικές αυτές έχουν οδηγήσει σε πολιτικές βίαιης αναδιανομής του πλούτου σε βάρος των πολλών, με θύματα, την απασχόληση, τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, το κοινωνικό κράτος.

Λέμε ΟΧΙ στα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο Μνημόνιο και τα οποία θα αποτελέσουν την ταφόπλακα» της ελληνικής Κοινωνίας.

Για την απόκρουση της πολιτικής αυτής, ενώνουμε τη φωνή μας και τις δυνάμεις μας, με όλους τους εργαζόμενους, ενάντια στην άδικη οικονομική πολιτική της λιτότητας, της εξαθλίωσης, της φτώχειας.

Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα. Σας καλούμε στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 12-02-2012 και ώρα 17:00 στο Σύνταγμα.

Μόνο με την ενεργή συμμετοχή σας υπάρχει ελπίδα να ανατρέψουμε στην πράξη αυτή την άδικη και καταστροφική πολιτική, που κατεδαφίζει εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα. Η ελπίδα είναι στον αγώνα που μπορεί να ανατρέψει πολιτικές και να δημιουργήσει τις προοπτικές για ένα καλύτερο αυριο .

                                                 ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΓΩΝΑΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος     Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ     Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου