Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Κοινό Αγωνιστικό Μέτωπο -"ΝΑΙ" στην πλήρη εφαρμογή της συνδικαλιστικής νομοθεσίας για τους ένστολους .

Email This

clip_image002

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Αριθμ. Απόφ. 384/2003 Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά

Αριθμ. 1309/2003 Βιβλίου Σωματείων Πρωτοδικείου Πειραιά

Πειραιάς, 24-01-2012

Αριθμ. Πρωτ.: 06/12

ΠΡΟΣ:

Πρόεδρο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων

κ. Χρήστο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ

ΘΕΜΑ: Κοινό Αγωνιστικό Μέτωπο
Κύριε Πρόεδρε
Σε απάντηση της από 19-01-2012 επιστολής σας, αναφορικά με το θέμα, σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΑΛΣ με ομόφωνη απόφασή του, εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο για την συμμετοχή μας στην κοινή προσπάθεια των Ομοσπονδιών και Ενώσεων των Σ.Α. για την πλήρη εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 1264/82 περί συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων και στα Σώματα Ασφαλείας.
Το συνδικαλιστικό δικαίωμα των ένστολων, καθώς τα περιθώρια δράσης των οργάνων τους, πρέπει να απολαμβάνουν όλων των συνδικαλιστικών ελευθεριών, όπως και των λοιπών εργαζομένων της μισθωτής εργασίας. Θεωρούμε ότι ήδη έχουμε καθυστερήσει προς την κατεύθυνση αυτή
Η συνεπής και υπεύθυνη πορεία μας, κατά το προηγούμενο διάστημα της λειτουργίας μας, δεν αφήνει το περιθώριο πλέον σε κανέναν, να προφασιστεί, με διάφορες αιτιάσεις, την εμμονή στον περιορισμό των συνδικαλιστικών ελευθεριών των ενστόλων.
Η πλήρης συνδικαλιστική ελευθερία θα συμβάλει στην ενδυνάμωση του συνδικαλιστικού μας κινήματος και θα αποκαταστήσει το ρόλο που δικαιούμαστε και μας αρμόζει.
Για το Δ.Σ.
clip_image004

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου