Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Επιστολή της ΠΕΑΛΣ στον Πρόεδρο Δ.Σ. του ΜΤΝ

Email This

    Πειραιάς, 19-12-2011      
    Αριθμ. Πρωτ.:42 /11      
          
    ΠΡΟΣ:     Αντιναύαρχο ε.α. Μ. ΚΑΝΑΡΗ Π.Ν.
                    Πρόεδρο Διοικητικού Συμβουλίου
                    Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού
          
    ΚΟΙΝ.:    Αρχιπλοίαρχο (Ο) Δ. ΜΠΟΪΛΕ Π.Ν
                    Γενικό Διευθυντή του ΜΤΝ       
   
Κύριε Πρόεδρε,

Προσφάτως ενημερωθήκαμε ότι περί τα τέλη Νοεμβρίου 2011, συνεκλήθη με πρωτοβουλία σας, ευρεία σύσκεψη, με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων Π.Ν. – Λ.Σ., μετόχων και μερισματούχων του ΜΤΝ, με θέμα την ενημέρωσή τους για την πορεία του Ταμείου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τις δρομολογούμενες λύσεις για αυτά.

Επικροτούμε την πρωτοβουλία σας αυτή γιατί πιστεύουμε ότι στο πλαίσιο του διαλόγου που αναπτύσσεται και της ανταλλαγής απόψεων με τους φορείς, προωθούνται λύσεις και λαμβάνονται οι κατάλληλες αποφάσεις από πλευράς σας για την  αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων. 
Εκφράζουμε όμως την πικρία μας και διατυπώνουμε την διαμαρτυρία μας για τη μη πρόσκληση στην σύσκεψη αυτή, της Ένωσής μας, που όπως γνωρίζετε, εκπροσωπεί τους εν ενεργεία Αξιωματικούς ΛΣ – ΕΛ.ΑΚΤ, μετόχους και μερισματούχους του Ταμείου.
Διεκδικούμε την επί ίσοις όροις συμμετοχή μας σε παρόμοιες μελλοντικές πρωτοβουλίες σας, εκτιμώντας ότι με τις προτάσεις μας, θα συμβάλλουμε θετικά και δημιουργικά, στην εξεύρεση λύσεων επ’ ωφελεία των μελών μας.

Με τιμή
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                               Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ                 Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου