Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

Εξελίξεις επί οδοιπορικών εξόδων μετακινήσεων – μεταθέσεων

Email This

                                                               
Πειραιάς: 13-12–2011
Αριθμ. Πρωτ.: 34/11Σας γνωρίζουμε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου και ενταλματοποίησης του μεγαλύτερου μέρους των δικαιολογητικών για την πληρωμή των χρωστούμενων οδοιπορικών εξόδων μετακινήσεων – μεταθέσεων ετών 2005 έως 2010, ύψους περίπου 6,500,000€, επί συνόλου 7,500,000€. Οι οφειλές, στην πλειοψηφία τους, θα πιστωθούν το αμέσως προσεχές διάστημα, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων στελεχών του Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για αυτή την θετική εξέλιξη και συγχαίρουμε όλους τους συναδέλφους της αρμόδιας Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών για την κοπιώδη προσπάθειά τους να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο που είχαν  να επιτελέσουν,  μέσα σε ασφυκτικά χρονικά περιθώρια. 

Τέλος, καλούμε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να καταβάλλει την ίδια και μεγαλύτερη προσπάθεια για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε αναφορικά με άλλες εκκρεμούσες οφειλές (πλεύσιμα, αποζημιώσεις ΤΚΕΠ Λιμενικών Αρχών) καθώς και με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψή μας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ             Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου